Page 1 of 2

Missing Day On The Forum

Posted: Tue Jun 06, 2017 8:23 pm
by Jared
Well, it seems that we had a total fumble of an attempt to update/upgrade the forum today. Things just kept going further and further sideways the more I tried to fix it. I finally had to just do a rollback of the forum to yesterday.

So anything you posted in the last 24 hours is gone. :(

Missing Day On The Forum

Posted: Tue Jun 06, 2017 8:30 pm
by Jared
Unfortunately this still hasn't fixed the issue with the forum hanging on posts. I suspect it's a server side issue.

Missing Day On The Forum

Posted: Tue Jun 06, 2017 8:34 pm
by Blizzard
Well that stinks because I had posted the secret to using WD EZEX heads in a Seagate DM series drive to recover data. Unfortunately I threw away my notes after posting here :D

Missing Day On The Forum

Posted: Tue Jun 06, 2017 8:38 pm
by Jared
HAHA, I love it. :D

Missing Day On The Forum

Posted: Tue Jun 06, 2017 8:38 pm
by Jared
Hey, no hang that time. Maybe they fixed the issue.

Missing Day On The Forum

Posted: Tue Jun 06, 2017 8:41 pm
by jol
Blizzard wrote:Source of the post Well that stinks because I had posted the secret to using WD EZEX heads in a Seagate DM series drive to recover data. Unfortunately I threw away my notes after posting here :D


good one

Missing Day On The Forum

Posted: Tue Jun 06, 2017 8:50 pm
by Jared
jol actually had shared some good info with me via PM that I'd barely had time to look at. Too bad I guess.

Missing Day On The Forum

Posted: Tue Jun 06, 2017 8:50 pm
by Jared
Darn it, that hang is back again.

Missing Day On The Forum

Posted: Wed Jun 07, 2017 4:26 pm
by Jared
Seems that the issue of the forum hanging has gone away on its own. Perhaps it was just a temporary glitch.

Missing Day On The Forum

Posted: Wed Jun 07, 2017 5:24 pm
by pc3000
Blizzard wrote:Well that stinks because I had posted the secret to using WD EZEX heads in a Seagate DM series drive to recover data. Unfortunately I threw away my notes after posting here :D

+1