User avatar
pclab
Forum Moderator
Posts: 1712
Joined: Tue Jan 13, 2015 4:55 pm
Contact: Website Facebook

Resume task failed

Mon Mar 16, 2020 10:01 am

Hi

I have a situation here, when I was imaging a SSD. In this case I had to put it into safe mode, load a loader, create a translator and start an Imaging task.
During the Imaging, the system crashed and I had to reboot the PC.

After that, and re-doing all the steps to access data, when I want to resume the imaging process I get an error that I attach.

If I create a new task, I can see that the ID of the SSD is exactly the same. If I copy all files from one task to another except task.prm, I can see the sector map (green and black sectors), but on the task statistics all sectors are marked as not read.
If I copy the task.prm I get the same error.
I don't want to re-do all the scan (it took a few days to do....).

Any suggestions?

Thanks
Attachments
SSD.jpg
www.pclab.com.pt
facebook.com/PCLAB.Assistencia.Tecnica

User avatar
pclab
Forum Moderator
Posts: 1712
Joined: Tue Jan 13, 2015 4:55 pm
Contact: Website Facebook

Resume task failed

Mon Mar 16, 2020 10:29 am

Found it!!!
www.pclab.com.pt
facebook.com/PCLAB.Assistencia.Tecnica

User avatar
abedalkareem
Experienced DR Tech
Posts: 210
Joined: Mon Aug 31, 2015 12:57 pm
Location: Amman - Jordan
Contact: Website

Resume task failed

Tue Mar 17, 2020 2:10 pm

pclab wrote:Source of the post Found it!!!

light us with the answer :idea: :idea: , it Could help someone in future

User avatar
pclab
Forum Moderator
Posts: 1712
Joined: Tue Jan 13, 2015 4:55 pm
Contact: Website Facebook

Resume task failed

Wed Mar 18, 2020 7:23 am

abedalkareem wrote:
pclab wrote:Source of the post Found it!!!

light us with the answer :idea: :idea: , it Could help someone in future


Your're right. Sorry.

Here it is.
Attachments
Recalc.jpg
www.pclab.com.pt
facebook.com/PCLAB.Assistencia.Tecnica

Return to “PC-3000 Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest