User avatar
Jared
Forum Admin
Posts: 3492
Joined: Mon Jan 12, 2015 12:32 pm
Location: Providence, RI
Contact: Website Facebook Twitter Skype YouTube Google+

Blog Reel Added to The Bottom Of Forum

Tue Nov 08, 2016 12:15 pm

I've added a reel where my recent blog posts get posted automatically in a feed at the bottom of each of the forum pages. It's really just there for the sake of SEO and channeling my internal link structure to keep the blog relevant in the eyes of Google. The forum is growing so fast it's starting to overshadow the rest of my site :lol: . Need to channel some of that back to my main site.

Any thoughts on how I've integrated it? Originally I was going to add a sidebar, but I decided that the bottom would be less obtrusive to the average reader. If you use a theme other than the default (as I know some of you do), you won't even see it.

User avatar
LarrySabo
Data Recovery Master
Posts: 845
Joined: Mon Jan 12, 2015 8:15 pm
Location: Ottawa, Canada
Contact: Website

Blog Reel Added to The Bottom Of Forum

Tue Nov 08, 2016 12:39 pm

I don't see it. I think my theme is Prosilver but am not sure. The only other option was Hawiki--don't know if that's the default or not. I wonder if Google sees it?

User avatar
Jared
Forum Admin
Posts: 3492
Joined: Mon Jan 12, 2015 12:32 pm
Location: Providence, RI
Contact: Website Facebook Twitter Skype YouTube Google+

Blog Reel Added to The Bottom Of Forum

Tue Nov 08, 2016 12:42 pm

Yes, Hawiki is the default theme. I tend to doubt that a crawler would bother to change its theme from the default one. So I'm pretty sure it'll see the reel and its links.

HaQue
Forum Moderator
Posts: 224
Joined: Mon Jan 12, 2015 7:56 pm

Blog Reel Added to The Bottom Of Forum

Tue Nov 08, 2016 7:41 pm

don't see it either...

User avatar
LarrySabo
Data Recovery Master
Posts: 845
Joined: Mon Jan 12, 2015 8:15 pm
Location: Ottawa, Canada
Contact: Website

Blog Reel Added to The Bottom Of Forum

Tue Nov 08, 2016 9:15 pm

I switched to Hawiki to see if it displayed: didn't display. Disabled uBlock Origin: didn't display. Tried IE and Chrome: displayed in each, as well as the Hawiki theme, even though I reset it and Prosilver stil displays in Firefox???

User avatar
pclab
Forum Moderator
Posts: 1590
Joined: Tue Jan 13, 2015 4:55 pm
Contact: Website Facebook

Blog Reel Added to The Bottom Of Forum

Wed Nov 09, 2016 3:07 am

With Hawkiki I can see it, but I like more of prosilver theme ehehhe
www.pclab.com.pt
facebook.com/PCLAB.Assistencia.Tecnica

User avatar
Jared
Forum Admin
Posts: 3492
Joined: Mon Jan 12, 2015 12:32 pm
Location: Providence, RI
Contact: Website Facebook Twitter Skype YouTube Google+

Blog Reel Added to The Bottom Of Forum

Wed Nov 09, 2016 11:33 am

LarrySabo wrote:I switched to Hawiki to see if it displayed: didn't display. Disabled uBlock Origin: didn't display. Tried IE and Chrome: displayed in each, as well as the Hawiki theme, even though I reset it and Prosilver stil displays in Firefox???


It displays just fine for me in Firefox, but I don't regularly use it. It's probably just an old cookie in your browser preventing it from displaying. No worries though, it's mostly just there to be web spider food.

Return to “Data Recovery Forum Announcements”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests